Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Tuure Kilpeläisen kanakeitto
14 Syyskuu 2020
Vielä muutamia säilöntäkuvia. Tein jo toistamiseen tälle syksylle omena-mansikka-sosetta. Tässä kattilallisessa on 2 pkt hillo-marmeladisokeria ja marjamäärästä on puolet omenaa (kanssasyöjä oli taasen omenasorvin veivaaja) ja puolet mansikoita (pakastettuja kotimaisia). Yhden sitruunan mehun laitoin, josko mansikoidenkin väri säilyisi hieman paremmin, sillä kyllähän se tahtoo vaalentua/haalistua kuumennuksen yhteydessä. Kunpa hedelmien, marjojen ja kasvisten värit pysyisivätkin yhtä kauniina kuumennettaessa/pidettäessä kuumina, mitä ne ovat käsittelemättömissä tuotteissa.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien