Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Omena-mansikkasosetta ja mansikka-raparperihilloa

14 Syyskuu 2020

Vielä muutamia säilöntäkuvia. Tein jo toistamiseen tälle syksylle omena-mansikka-sosetta. Tässä kattilallisessa on 2 pkt hillo-marmeladisokeria ja marjamäärästä on puolet omenaa (kanssasyöjä oli taasen omenasorvin veivaaja) ja puolet mansikoita (pakastettuja kotimaisia). Yhden sitruunan mehun laitoin, josko mansikoidenkin väri säilyisi hieman paremmin, sillä kyllähän se tahtoo vaalentua/haalistua kuumennuksen yhteydessä. Kunpa hedelmien, marjojen ja kasvisten värit pysyisivätkin yhtä kauniina kuumennettaessa/pidettäessä kuumina, mitä ne ovat käsittelemättömissä tuotteissa.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »