Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Naudankäristys

11 Tammikuu 2021

Poronkäristystä tulee tehtyä aina silloin tällöin, mutta riistakäristys on meillä ei, ei. Nyt tein vaihteeksi naudankäristystä. Ostin monta kg naudan paahtopaistia, kun oli tarjouksessa ja pakastin lihat meille passeleina palasina. Toki tähänkin ruokaan lihaksi kävisi myös naudan vähemmät mureat paistit eli ulko- ja kulmapaisti, mutta silloin ruokaa kannattaa hauduttaa vielä pidemmän aikaa uunissa. Jos lihaksi käyttää sisäpaistia, riittää samainen kypsymisaika mitä paahtopaistillekkin.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »