Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Naudan maksaa pekoni-kermakastikkeessa (ei suurusta)

2 Helmikuu 2022

Pitkästä aikaa tein maksaruokaa. Ja tällä kertaa en tehnytkään suosikkejamme jauhemaksapihvejä, vaan tällaisen pikaisen kermakastikeversion. Lisämakua maksalle antaa pekoni ja runsas määrä sipulia. Minä maustoin kermakastikkeen meiramilla, mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla, mutta esim sinappi, tomaattipyre, soijakastike, salvia, valkopippuri ja valkosipulikin sopisivat oikein hyvin maustamaan maksakastiketta. , Naudan maksaa pekoni-kermakastikkeessa 350 g naudan maksaa palana 5 siivua pekonia 1 oikein iso keltasipuli 2½ - 3 dl ruokakermaa +½ dl vettä mustapippuria myllystä muutama kierros TAI valkopippuria kuivattua meiramia (aluksi vajaa tl, myös salvia käy maksaruokiin mausteeksi)) paprikajauhetta (aluksi ½ tl) suolaa...

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »