Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
17 Helmikuu 2021
Meillä tehdään erilaisia munakkaita aika usein, niin aamu- kuin iltapalallekkin. Tämän pakkasaamun (meillä on vieläkin -24 pakkasta) munakas näytti kuvan mukaiselta ja valmistui alla olevan ohjeen mukaisesti. Munakas 8 siivua pippurikinkkua -> hienonna 2 oikein pientä makeaa minipaprikaa-> hienonna rasvaa (minulla voita) ½ pienestä punasipulista -> hienonna ja minä huuhtaisen hienontamisen jälkeen sipulit kuumalla vedellä miedontaakseni makua 4 isoa kananmunaa 2 rkl vettä persiljaa/yrttejä/rucolaa Laita rasva pannulle ja anna kuumentua/ruskistua, lisää kinkku, punasipuli ja paprika (jätä näitä pikkasen kypsän munakkaan päälle laitettavaksi) ja anna niiden kuumentua pannulla pari minuuttia sekoitellen niitä välillä. Riko kananmunat kulhoon,
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien