Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Lihapata karjalanpaistilihoista (kermainen lihapata)

12 Huhtikuu 2022

Eräänä aamuna anivarhain laitoin tällaisen lihapadan hautumaan uuniin. Lihana on karjalanpaistilihoja, koska pakastimessa oli pakkaus. Makua pehmentämään laitoin pippurikermaa kypsentämisen loppupuolella. me kanssasyöjän kanssa sylötiin tästä kahdesti, kun jatkoin hieman tähderuokaa kts viimeinen kuva. Lihapata karjalanpaistilihoista (kermainen lihapata) 700 g karjalanpaistilihoja rasvaa lihojen ruskistamiseen 2 keltasipulia 5 dl vettä (tarvittaessa lisää kypsymisen aikana) 1 tl soijakastiketta 1 tl suolaa 1 tl paprikajauhetta (lopussa lisäsin vielä mustapippuria rouheena) __________________ 2 isoa porkkanaa __________________ pippurikermaa (noin 1½ dl) kokonaisia herkkusieniä (1 pieni prk) Valmistaminen Ruskista (pienemmiksi paloiksi...

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »