Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Lihapasteijoita valmistaikinasta

16 Joulukuu 2021

Tein Myllyn paras voitaikinasta lihapasteijoita. Sulatin levyt ja kaulitsin niitä vähän ohuemmiksi, jotta muoto pysyisi paremmin. 14 pasteijan täytemäärään laitoin; 200 g naudan jauhelihaa, 1 pieni keltasipuli (nämä ruskistin yhdessä), keitettyä pitkää tähderiisiä noin 3 dl, juustoraastetta noin 1 dl, mausteita (suolaa, paprikajauhetta, mustapippuria), tilkka kermaa ja raakaa kananmunaa. Sekoitin yhden kananmunan + tilkan vettä ja laitoin siitä osan täytteeseen ja osan jätin voitelumunaksi. Täytteessä saa olla ihan reilu maku.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »