Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
19 Tammikuu 2021
Lapsuudenkodin tapaan, olen aina pienenkin karjalanpaistitähteen hyödyntänyt lihakeitoon. Näin tein myös joulun jälkeen. Karjalanpaistia oli sen verran vähän, että laitoin lisäksi naudan 10% jauhelihaa lisäksi aika isoina kokkareina paistettuna. Keittokattilallinen koostui; noin 1,3 litraa vettä, 1 lihaliemikuutio, 5 oikein isoa perunaa lohkoina, 400 g keittojuureksia, 2 keltasipulia, 400 g naudan jauhelihaa paistettuna, mausteita (soijakastiketta, suolaa, sipulijauhetta, paprikajauhetta ja suolaa) ja keiton kypsentämisen loppupuolella (koska paisti oli niin kypsää) lisäsin noin 4 dl karjalanpaistin loppuja nesteineen. Lopussa vielä maun ja sakeuden tarkistus.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien