Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Lehtikaalin pakastaminen

16 Elokuu 2020

Meillä on monena vuotena ollut lehtikaalia kasvamassa, mutta yleensä niihin tulee jotain tuholaisia (jotain toukkia, mitkä syövät kaalinlehtien reunoja), ennenkuin olemme ennättäneet niistä kovinkaan nauttia. Toisin on ollut tänä kesänä. Olen käyttänyt lehtikaalia kylmiin juomiin, laittanut sämpylätaikinaan, lätty- ja pannaritaikinoihin, keittoruokiin, kiusauksiin, kypsentänyt porkkanan ym kasvisten kanssa lisukkeeksi jne, vaan aina sitä vaan riittää. Eräs yhtäväni kertoi vinkin lehtikaalin helppoon pakastamiseen (helppoon ja helpppoon, en oo ees aikasemmin aatellu, että sitäkin voisi pakastaa). Te, jotka olette kasvattaneet lehtikaalia iät ja ajat, tiedättekin varmaan tämän tavan.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »