Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Kolmas kerta toden sanoi

9 Marraskuu 2020

Tämä oli kolmas kerta, kun paistoin ison pitsan pitsa-alustalla (Housen hiiliteräs pitsa-alusta) ja nyt sain pitsasta mieleisen paistostaan, myös pohja sai hyvin väriä. Pitsassa on: pohjana kylmäkohotettu pitsapohja durum jauhoista keittämätön pitsakastike (maistuu raikkaalle): muttitomaattimurskaa ½ prk + tomaattipyrettä noin 3 rkl tuomaan voimakkuutta ja sakeutta + suolaa + sokeria + kuivattua oreganoa + 1 oikein pullea valkosipulin kynsi raastettuna täytteet: pitsajuustoseosta kastikkeen päällä reilu kerros, possun filettä (vuolu), sinihomejuustoa, punasipulia, punaista suippopaprikaa ja ananasta Paistoin pitsa-alustalla sähköuuni täysillä (pitäs olla 300 astetta, vaan tuskin ihan sitä on) alimmalla tasolla 12 minuuttia ja sitten...

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »