Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Testausta
8 Maaliskuu 2021
Pullantekopäivänä tein myös tällaisen fariinisokeri-voi-kanelitäytteisen kierrepitko. Paistumaan pitkoa ei ole mikään pakko laittaa vuokaan, mutta tällöin voi hieman paremmin hallita pitkon muotoa paistumisen aikakana. Täytettyyn pitkoon tarvitaan hyvää (kohonnutta/hieman levännyttä) pullataikinaa ja mieleistä täytettä. Kuvista selviää pitkon tekotapa. Kohonnut pitko voidellaan kananmunaseoksella, pintaan sokeri ja paistumaan uunin alaosaan 175 (- 200) asteiseen uuniin 20-25 min.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien