Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Iso kylmäkohotettu pitsa

8 Tammikuu 2021

Ostettuani tämän edullisen pyöreän pitsanpaistopellin, on se ollut meillä ahkerassa käytössä. Saas nähä kuinka käy nyt, kun parisen päivää sitten otettiin uusi uuni käyttöön ja siinä eri ohjelmia mm pitsan paistoon. Tässä isossa (hieman paksupohjaisessa, ihan tarkoituksella) pitsassa on kylmäkohotuksella tehty pohja pitsajauhoista. Taikina kohosi jääkaapissa peitettynä 26 tuntia, kohottaa kannattaa edes 12 tuntia. Kylmäkohotetusta taikinasta pitsapohjan tekeminen ei ole nopsaa touhua, ennakoida pitää ja muistaa tehä taikina kylmään.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »