Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Burgundinpata (naudan paahtopaistista)

11 Joulukuu 2022

Jokunen aika sitten oli Halpa-Hallissa naudan paahtopaisti tarjouksessa ja sitä sotin pari isoa palasta. Toisen paistipalan jätin jääkaappiin ajatuksella tehdä Burgundinpataa/höystöä ja osasta olutliemellä merimiespataa. Tänään tein molemmat ruoat, niin saa nyt laiskotella ruoanlaiton suhteen muutaman päivän. Kuvan lihapata valmistui alla olevalla ohjeella. Jos lihaksi käytttää ei niin mureaa paistia (esim ulkopaistia) mitä paahtopaisti on, pitää ruokaa haudutella pidemmän aikaa (ainkin 2 tuntia) uunissa.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »