Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Broilerileikkeet (pankojauho-parmesanleivitys), curry-ananaskastike ja pekoniparsoja airfryerillä

5 Huhtikuu 2021

Miettiessäni mitä ruokaa teen pääsiäisen aikaan, tuli mieleeni vanha perinteinen parmesanbroileri. Näitä en ollutkaan tehnyt aikoihin, joten yhden päivän ruoka oli päätetty. Ja lisäkkeeksi oikea retrokastike -> curryananaskastike, mutta kun se vaan on niin hyvää. Tällä kertaa tein broilerin rintafileistä enemmän leikkeen oloisia nuijimalla ne ohuemmiksi ja tekemällä niihin yksinkertaisen leivityksen/paneerauksen pankojauho-parmesanjuustoseoksesta. Nuijiminen ei ole välttämätöntä, jos lihat ovat esim ohutleikkeitä.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »