Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Broilerikastike (koipireisilihoista)

10 Helmikuu 2021

Nykyisin paistan usein broilerin koipireisipaloja uunissa hauduttaen kypsiksi ja teen niistä erilaisia ruokia. Nämä lihat ovat melkeimpä ainoita, mitä meillä käytetään valmiiksi maustettuina. Jos lihat ovat maustamattomia (miksiköhän niitä on kaupassa niin harvoin? ), saa Davekin oman osansa lihoista. Ihan en viilokki nimitystä kastikkeesta rohkene käyttää, kun ei ole perinteisen viilokin tapaan maustettu (lue, on siis currya ja paprikajauhetta kastikkeessa) ja lihoina uunissa haudutettuja broilerin koipireisiä, eikä keitettyä kanaa.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »