Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Aamupaloja

15 Toukokuu 2023

Pekonista munakokkelia tulee tehtyä aika usein silloin, kun muutama siivu pekonia jää jostain muusta ruoasta tähteeksi. Eli tämä on ihan normi munakokkelia kattilassa (tai pannulla tehtynä, mutta tarkoitus ei ole ruskistaa munaseosta) tehtynä. Ensin annoin hienonnetun pekonin käristyä teräskattilassa ja siihen sekaan sitten lisäsin muna-nesteseoksen ja kypsensin koko ajan pohjaa myöten sekoitellen. Suolaa en laittanut, pekonin suolaisuus piisasi. Mutta maistelee valmiina ja lisää, jos katsoo tarpeelliseksi.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »