Parhaat Ruokablogit

Makua Arkeen

lehtikaalikeitto

28 Helmikuu 2022

Syksyllä kuivasin lehtikaalia aika kasan ja nyt se pitäisi osata viisasti käyttää. Periaatteessa sitä voi murustella vaikka mihin, mutta ruokakunnan kriitikkojäsenet ei sitä hyväksy. Sämpylöihinkin joskus kuivia murusia lisäsin ja omaan suuhun se sopi hyvin, mutta pikkuteinit olivat äänekkäästi erimieltä. Sämpylät oli kuulemma homeessa. Nyt tein keiton, joka maistui kaikille, (kerroin, että syövät pinaattikeittoa) Lehtikaalikeitto 50 g voita 1 dl vehnäjauhoja 1 l maitoa 4 dl kuivattua murusteltua lehtikaalia 1 kasvisliemikuutio suolaa ja mustapippuria maun mukaan Murenna kuiva lehtikaali pieneen vesitilkkaan hetkeksi turpoamaan.

Lue koko juttu täältä »

Makua Arkeen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Helmikuuta 2022 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »