Parhaat Ruokablogit

Maku on tärkein

Tyhjiöpakkaamisella vähemmän ruokahävikkiä

11 Joulukuu 2018

Caso Design VS150 on monipuolinen ja helppokäyttöinen vakuumikone Kaupallinen yhteistyö: Suomen Sähkötuonti Oy Tyhjiöpakkaamalla eli vakumoinnilla voidaan vähentää ruokahävikkiä pidentämällä elintarvikkeiden säilymisaikoja. Tähän käytetään vakuumikonetta, jossa elintarvike laitetaan muovipussiin ja laitteen avulla pussista imetään ilma pois ja lopuksi pussi saumataan tiiviiksi. Ideana on siis pakata ruoka mahdollisimman hapettomaan tilaan. Elintarvikkeiden maku säilyy myös vakumoinnissa parempana. Pussi laitetaan kuvassa näkyvän sylinterin sisään, josta kone imee ilmat pois Sain testattavaksi Suomen Sähkötuonti Oy:ltä Caso Design VS150 vakuumikoneen.

ruokahävikki Testi vakuumi Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »