Parhaat Ruokablogit

Maku on tärkein

Ragú - Italialainen jauhelihakastike

15 Joulukuu 2017

Ragú Ragú eli italialainen jauhelihakastike ei ole mitään pikaruokaa, sillä sen valmistaminen kestää vähintään 3,5 tuntia (mitä pidempään, sitä parempaa). Ragún maku paranee sitä mukaa, kun haudutusaikaa pidentää ja italiassa perinteisesti mamma hauduttaakin kastiketta jopa kahdeksan tuntia. Parhaimmillaan ragú on omatekoisen pastan (esimerkiksi tagliatellen) kanssa, mutta minä käytin Kuopion kauppahallista löytyvän Ykkösherkun italialaista spelttipastaa. Tuo Ykkösherkku (www. ykkosherkku.

grissini Italia Jauheliha Juusto Päivällinen pasta porkkana prosciutto

Lue koko juttu täältä »

Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »