Parhaat Ruokablogit

Maistuis varmaan sullekin!

Sinappisessa kermassa haudutetut ruusukaalit

12 Lokakuu 2017

Pikkuruiset ruusukaalit ovat näin syksyllä parhaimmillaan, joten nyt niillä kannattaa herkutella. Ruusukaaleista voi tehdä vaikka monenlaisia lisukkeita aterioille. Yksi meidän lempiruusukaaliresepteistämme on sinappisessa kermassa haudutetut ruusukaalit. Kevyesti höyrytettyihin ruusukaalin puolikkaisiin paistetaan pannulla vielä vähän väriä pintaan ja sitten annetaan hetki hautua kokojyväsinapilla maustetussa kermassa. Näin valmistetut ruusukaalit maistuvat sekä lihan että kalan seurana.

kasvisruoat Lisukkeet ruoka

Lue koko juttu täältä »

Maistuis varmaan sullekin! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »