Parhaat Ruokablogit

Maistuis varmaan sullekin!

Savustettu naudan rinta eli brisket

16 Heinäkuu 2019

Amerikoissa paljon käytetty naudan osa, rinta eli brisket, löysi tiensä vihdoin myös meidän ruokapöytään. Ainakaan meillä päin ei kauppojen hyllyistä suoraan naudan rintaa useinkaan löydy, mutta äskettäin lehdessä oli ilmoitus, että sitä olisi tarjolla. Onnistuimme saamaan vihoviimeisen palan, jonka koko ei päätä huimannut, mutta ainakin pääsimme vihdoin naudan rintaa testaamaan. Vajaan kilon painoisen rintapalasen pintaan sivelin hunajasinappia sekä maustoin pinnan vielä itse tehdyllä mausteseoksella. Sitten vain pala savustumaan.

Liharuoat ruoka Savustus

Lue koko juttu täältä »

Maistuis varmaan sullekin! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »