Parhaat Ruokablogit

Maistuis varmaan sullekin!

Kotijuusto

17 Maaliskuu 2021

Mikähän siinä on, kun kotijuustoa tulee tehtyä niin harvoin? Vaikka juuston teko on helppoa, ja se on hyvää, hyvä kun korkeintaan jouluna ja juhannuksena sitä saa aikaiseksi tehdä. Kyllä kotijuustoa söisi useamminkin. Kotijuusto on hyvää ihan sellaisenaan tai vaihtelun vuoksi juustomassan voi maustaa vaikka valkosipulilla ja yrteillä. Juuston teosta ylijäänyttä heraa ei kannata heittää pois, vaan sen voi hyödyntää sämpylä- ja leipätaikinoissa, tai vaikka lettu- ja pannaritaikinoissa.

Aamiainen & brunssi Lisukkeet Pientä purtavaa ruoka

Lue koko juttu täältä »

Maistuis varmaan sullekin! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »