Parhaat Ruokablogit

Maasta ja merestä

Peras al vino Päärynöitä viinissä

7 Huhtikuu 2024

Peras al vino on klassikkojälkiruoka ja kun on maistanut sitä, ei se ole ihme. Suolainen juustokastike kruunaa lopputuloksen. Ainekset neljään annokseen, 4 päärynää Reilu litra vettä 4 dl punaviiniä 100 gr sokeria Kanelitanko 100 gr tuorejuustoa 100 gr sinihomejuustoa Mintunlehtiä Kuori päärynät ja leikkaa pohja tasaiseksi niin, että ne pysyvät hyvin pystyssä. Lisää punaviini kattilaan sokerin ja kanelitangon kanssa ja kiehauta. Aseta päärynät viiniin pystyasentoon ja lisää vettä niin, että päärynät ovat lähes upoksissa.

Espanja Jälkiruoka päärynä pera perasalvino postre

Lue koko juttu täältä »

Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »