Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Hurmaava mausteinen mustekala

3 Tammikuu 2020

Joulupäivän tasting menun todellinen yllättäjä oli tämä maukas mustekala-annos. Glaseerasin mustekalalonkerot chilikastikkeella, joka sisälsi inkivääriä, chiliä, kalakastiketta, limeä, gochujangia ja riisiviinietikkaa. Tarjoilin lonkerot jugurttipedillä yrttisalaatin kera ja lorautin päälle hunajaa. Annoksessa oli tuhdisti poltetta, jota jugurtti sopivasti tasapainotti. Hunajan lisäys oli poikani idea ja voin sanoa näin jälkikäteen, että se oli piste i:n päälle.

aasialainen chili chilikastike gochujang Korea mustekala korealainen mustekala

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »