Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Herkkuja päärynäsadosta

12 Syyskuu 2018

Tänä vuonna Maalaisbistron päärynäsato oli ihan sopivan kokoinen verrattuna viime vuoden lähes olemattomaan satoon. Meillä on kaksi päärynäpuuta ja molemmat sopivat parhaiten säilöntään. Olin suunnitellut valmistettavat herkut etukäteen, mutta jouduin tekemään hieman muutoksia koska osa päärynöistä oli sisältä ruskeita. Tein yhden satsin blogin arkistosta löytyvää päärynä-inkivääri-saksanpähkinämarmeladia juustojen seuraksi, sahramipäärynämarmeladia chilillä ja jälkiruokapäärynöitä siideri-sahrami-inkivääri-rosmariini-kaneliliemessä. Viime mainitut pakastin liemineen odottamaan talvea.

hedelmäjälkiruoka hedelmät Hillo Jälkiruoka päärynä päärynämarmeladi päärynäpiiras Piiras siideripäärynät

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »