Parhaat Ruokablogit

Lyhyenä hetkenä

Satokausiruokaa: helppo ja nopea tomaatti-parsapasta

22 Huhtikuu 2018

Vuonna 2003 asuin muutaman kuukauden Italian Firenzessä. Työharjoittelupaikan lähistöllä oli vaatimaton lounasravintola, jonka kantoi Mozartin nimeä. Pasta-annokset maksoivat 2,50 euroa ja pöytäseurana istui milloin huivipäisiä harmaahapsia, milloin raamikkaita raksamiehiä. Jokaisella edessään syvä lautasellinen höyryävää pastaa ja reilu lasillinen viiniä. Kastiketta pasta-annoksissa ei ollut nimeksikään.

kasvisruuat Pastat ja risotot Reseptit tomaatti vihreä parsa

Lue koko juttu täältä »

Lyhyenä hetkenä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »