Parhaat Ruokablogit

Lyhyenä hetkenä

Purjo-fenkolirisotto – kokkausta Montenegron maisemissa

12 Tammikuu 2018

Parin päivän jälkeen Montenegron ravintoloiden ruokalistat alkavat toistaa itseään. Rannikolla ruoka tulee merestä ja sitä syödään, mitä pyydyksistä nousee. Mustekalaa, kalmaria, seepiaa, katkarapuja, simpukoita ja kalaa. Paahdettuna, paistettuna, keitettynä, haudutettuna, friteerattuna ja halstrattuna. Pastassa, risotossa, sopassa, padassa, liemessä tai ihan sellaisenaan.

kalaruuat kasvisruuat Kesä matkoilla Montenegro Pastat ja risotot purjehtiminen Reseptit risotto veneruokaa

Lue koko juttu täältä »

Lyhyenä hetkenä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »