Parhaat Ruokablogit

Lyhyenä hetkenä

Maistuva mustikkamuru, rapea mustikkapiirakka vai sittenkin molemmat? – terveiset mustikkametsältä!

15 Elokuu 2018

Suosikkimarjani on ollut tähän päivään saakka puolukka. Sellaisenaan tai maltillisesti sokeroituna survoksena, mutta ei koskaan keitettynä äklömakeana hillona. Puolukka sopii kaiken kanssa, mutta parasta se on paitsi perinteisesti verilettujen, maksapihvien ja poronkäristyksen kanssa, myös makkara- ja kananmunakastikkeiden kylkiäisenä. Toimii erinomaisesti myös hampurilaisen välissä tai voileivän päällä. Vaniljajäätelön seuralaisena nautittuna yhdistelmä lähentelee maanpäällistä taivasta.

Makeat herkut mökkielämä mökkipäiväkirja mustikka Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Lyhyenä hetkenä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »