Parhaat Ruokablogit

Lyhyenä hetkenä

Hulluna sitrushedelmiin – värikäs veriappelsiiniceviche

5 Helmikuu 2019

Tammikuun ensimmäisinä päivinä se iskee – sitrushedelmähulluus! Kaupasta kannetaan keittiöön kilokaupalla klementiinejä, appelsiineja ja punaisenkirjavia veriappelsiineja. Siitä lähtien aamiaisella on aina tuorepuristettua mehua tai lautaselle ladottuja appelsiinilohkoja. Sitruksilla voi hyydyttää kerman, maustaa kastikkeen, piristää pastasoosin, höystää cocktailin, viimeistellä salaatin tai vaikka kruunata kakkutaikinan. Appelsiinit sopivat jälkiruokaan ja yhtä lailla suolaiseen sosekeittoon.

Ceviche fenkoli kalaruuat korianteri kuha pikkusyötävät Reseptit siika veriappelsiini

Lue koko juttu täältä »

Lyhyenä hetkenä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »