Parhaat Ruokablogit

Lunni Leipoo

Kevään juhlat ja keveä raparperi-entremet

17 Toukokuu 2018

Kaupallinen yhteistyö: Freixenet Onko valmistujaisia tiedossa ja kakku vielä mietinnässä? Raparperiaika on juuri alkanut, ja ehdottomasti paras valmistujaiskakku syntyy mielestäni kirpsakasta ja hienostuneesta raparperista. Kuohari ja moussekakku – tällä makuparilla et voi mennä pieleen! Itse yhdistin kakun pariksi uuden Freixenetin rosékuohuviinin, jonka pullo on kaunis kuin juhlakakku. Unelmankeveä raparperimoussekakku kätkee sisälleen yllätyksen, nimittäin vadelmamoussea kauniina puoliympyröinä.

kakut kaupallinen alkoholi Mousset Raparperi Valmistujaiset Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Lunni Leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »