Parhaat Ruokablogit

Lentävät sardiinit

Vuoden ensimmäinen ateria

14 Maaliskuu 2018

Blogini avaaminen ajoittuu sen verran alkuvuoteen, että nyt lienee vielä sopivaa kirjoittaa muutamasta tammi-helmikuunkin ruokamuistosta. Joidenkin niistä huomaan koskettaneen minua erityisesti, koskapa olen ne kuvannut talteen. Lähdetään liikkeelle vuoden ensimmäisestä päivästä. Vuoden ensimmäisen aterian suunnittelu tuntui tavallista haastavammalta, onnistuessaan se toisi onnea koko alkavalle vuodelle. Paljon olisi siis pelissä.

kampasimpukka naudan sisäfileepihvi parmankinkku parmesaani rucola sienikastike

Lue koko juttu täältä »

Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »