Parhaat Ruokablogit

Lentävät sardiinit

Salsat perejil ja rosa viimeistelevät kuhan ja salaatin

7 Tammikuu 2020

Juhlakausi alkaa olla finaalissa. Nyt on vietetty jo loppiainenkin, joka tänä vuonna osui maanantaille, antaen siten kolmen päivän vapaan työssä käyville. Koska kalat on syytä valmistaa aina heti tuoreeltaan, alkoi loppiaisviikonlopun ruokaosuus kalaruoalla. Lajivalinta jäi tehtäväksi kaupan kalatiskillä sen mukaan, mikä sillä hetkellä näytti kutsuvimmalta. Tiesin vain, että haluisin valkolihaista kalaa.

jättikatkaravunpyrstöt katkarapusalaatti kuha salsa rosa yrttikastike persiljakastike salsa perejil

Lue koko juttu täältä »

Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »