Parhaat Ruokablogit

Lentävät sardiinit

Mannisen Hannun lohi ja Pätsyn parmesaaniperunat

10 Syyskuu 2018

Viikonlopun lohiruoan bongasin 4. 2. 2010 paikallislehdestämme Lapin Kansasta. Kyseessä oli pitkä artikkeli (kirjoittanut Marjatta Honkasalo) paikkakunnan ylpeydestä Hannu Mannisesta, joka suoraan artikkelia lainatakseni on ”Mestari keittiössäkin: Kotiruoka pitää Hannu Mannisen iskussa ladulla ja antaa mäessä siivet”. Huomioni kiinnitti kuva leveästi hymyilevästä Hannusta, joka ulkona pipo päässä esitteli herkullisen näköistä lohivatia.

chili-parmesaanilohi paahdetut parsakaalit parmesaaniperunat uunilohi

Lue koko juttu täältä »

Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »