Parhaat Ruokablogit

Leivontalaboratorio

Daim-keksit

10 Tammikuu 2018

Itse tehdyt keksit ovat juuri sellaisia kuin haluat. Joko rouskuvan rapeita tai ihanan pehmeitä, kaikki riippuu paistoajasta. Tällä ohjeella keksit jäävät sisältä sopivan pehmeiksi, mutta jos haluat rapeita keksejä, lisää paistoaikaa muutamilla minuuteilla. Kun taikina pyöritellään palloiksi ja laitetaan paistumaan jääkaappikylmänä, säilyttävät keksit paremmin muotonsa. Voit vaihtoehtoisesti käyttää taikinan ensin jääkaapissa, ja muotoilla palloiksi vasta sen jälkeen.

daim keksit

Lue koko juttu täältä »

Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »