Parhaat Ruokablogit

La Piccola Torteria

Minttusuklainen mokkapalakääretorttu

6 Toukokuu 2018

Aiemmin leipomani mokkapalakääretorttu oli sen verran hyvää, että lähdin uusintakierrokselle. Täytteeseen tuli tällä kertaa mintun makua rouhituista Pätkiksistä ja kuorrutteenkin tein mokkapalatyyppisesti. Kääretorttupohjassa on vehnäjauhoa, mutta pohjanhan voi leipoa myös pelkästä perunajauhosta. Pätkis-pussin kyljessä mainittiin, "saattaa sisältää vehnäjauhoa", joten aivan gluteenittomaksi kääretorttua ei tällä ohjeella uskalla luvata. Toisaalta, hyvää on varmasti ilman Pätkiksiäkin.

Helsingin Sanomat Kääretortut mokkapalat

Lue koko juttu täältä »

La Piccola Torteria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »