Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Vasikansisäfilee, valkosipuliperunaa ja portviinikastiketta sekä parhaat vasikkareseptit

10 Huhtikuu 2021

Tänä vuonna pääsiäisaterialla nautittiin vasikansisäfilettä, jota sattui löytymään Food Market Herkun Hullujen Päivien valikoimista hyvään hintaan. Vasikkaa on harvoin tarjolla ja viimeksi herkuttelimme vasikan ulkofileellä kummitätini syntymäpäivillä viime vuoden lopulla. Vasikan kaveriksi valmistuivat Mikin erinomaiset valkosipuliperunat ja portviinikastike, jota kokeilin uudella reseptillä pidemmän kaavan mukaan. Täytyy sanoa että yksi parhaita kastikkeitani koskaan! Aterian valmistelu kannattaa aloittaa kastikkeesta, sitten perunoista ja lopuksi valmistaa liha, joka kypsyy lopussa vähän aikaa yhdessä perunoiden kanssa.

illallinen kastike Liha liharuoka Nosto pääsiäinen portviini punaviini ruoka sisäfilee valkosipuliperunat vasikka viinilinna versosekoitus

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »