Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Suklaa ja kahvi makuparina sekä merisuola-espressobrownie

23 Lokakuu 2018

Kahvi ja suklaa – täydellinen makupari. Niiden makuprofiilit täydentävät toisiaan täydellisesti kaikkine yhtäläisyyksineen ja kontrasteineen. Leivonnaisissa kahvi tuo esiin suklaan maun syvyyttä, maanläheisyyttä ja intensiivisyyttä, jolloin makuelämys on entistäkin suklaisempi. Niillä on muutenkin uskomattoman paljon yhtäläisyyksiä. Kumpikin kasvaa samoilla leveysasteilla ja on trooppisen kasvin siemen.

brownie espresso Fazer leivontasuklaa foodlover.fi Kahvi kuorrute leivonta makupari makuprofiili Maldon-suola merisuola pikakahvijauhe ruoka suklaa suklaaganache tasting tummasuklaa

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »