Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Mehevä ja rouhea kurpitsakakku pekaanimurulla ...vai miten se nyt menikään

1 Marraskuu 2018

Otsikointi on samaan aikaan harhaanjohtava ja oikea. Kävi nimittäin niin, että kun aloin tehdä tätä kakkua työpaikan Halloween-juhliin, tajusin ettei pakkasessa ollutkaan enää kurpitsasosetta. Eikä lähikaupassakaan tietenkään ollut tarkoitukseen sopivia kurpitsoja juuri tähän hätään. Mutta kekseliäs leipuri muisti, että kotona on litra Bonnen porkkanasosetta, joka käy tähän täydellisesti. Lopputuloksesta ei edes maista kurpitsan ja porkkanan eroa.

Bonne foodlover.fi Halloween Kakku kurpitsa leivonta Nopeat ja helpot pekaanipähkinä piparkakkumauste porkkana porkkanakakku porkkanasose ruoka

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »