Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Se kaikkein paras hapankaalipiiras

26 Helmikuu 2018

Fermentoinnin terveysvaikutukset perustuvat suoliston happamuuden lisääntymiseen jolloin haitalliset mikrobit eivät enää viihdy siellä. Happamuus parantaa myös suoliston toimintaa ja edistää ruoansulatusta. Näitä vaikutuksia on erityisesti hapanmaitotuotteilla ja hapanvihanneksilla, joista jälkimmäiset sisältävät myös runsaasti ruoansulatusta parantavaa kuitua. Hapankaali ja venäläiset suolakurkut ovat ehdottomasti omia suosikkejani hapatetuista vihannestuotteista. Hapankaaliin tulee oikein kunnon himo välillä ja vetelen sitä ihan vaan sellaisenaan suoraan purkista.

Aito Cheddar Euro-East Oy fermentointi foodlover.fi hapankaali Jukolan juusto kaalipiirakka kasvisruoka kaurakerma leivonta Myllyn Paras Piirakka Piiras Pikkusuolaiset Quiche ruoka Valkosipuli

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »