Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Juhlavat lohi-punajuurileivokset

23 Helmikuu 2018

Kaupallisessa yhteistyössä Euro-East Oy:n kanssa kehitetty resepti Kespron Prosentti -lehteen 3/2018. Oletko hulluna erilaisiin voileipäkakkuhin? Minä nimittäin olen. Jos juhlissa on tarjolla hyvin tehtyä voileipäkakkua voisin syödä pelkästään sitä ja unohtaa makeat sun muut. Välillä olemme jopa suunnitelleet, että viikonlopuksi tehdään vain yksi iso mehevä voikkarikakku ja tuhotaan se sohvalla löhöillen.

Euro-East Oy foodlover.fi hyydykekakku juhlat juustokakku Kakku Kala kalaruoka kaupallinen yhteistyö kylmäsavulohi lohi mallasleipä piparjuuri punajuuri ruoka vegaani kaviaari Voileipäkakku

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »