Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Savusilakkatahna ja alkupalaleipäset

23 Lokakuu 2022

Tämä postaus on alunperin julkaistu tammikuussa 2013 ja päätin julkaista sen uudelleen hieman päivitettynä. Savusilakkatahna on nopeatekoinen herkku, joka sopii niin dippailuun kuin alkupalaleipästen täytteeksi tai vaikka voileipäkakkuun sen iänikuisen lohen ja uhanalaisen tonnikalan sijaan. Olinkin ehtinyt metsästää savusilakoita kaupoista ja kauppahallista jo tovin. Taitavat olla enemmän syksyn ja talven herkkua. Savusilakkatahna ja Vaasan ruisnachot ovat muuten lyömätön yhdistelmä.

Alkuruoka creme fraiche dippi Kala mustapippuri Pikkusuolaiset rosepippuri ruisnacho Saaristolaisleipä tahna Voileipäkakku savusilakka Rosala Rosala Bagare savusilakkatahna

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »