Parhaat Ruokablogit

Kulinaari-ruokablogi

Samettisen herkullinen toffeekermalikööri moussekakku, myös gluteeniton

20 Marraskuu 2020

Tämä aikuiseen makuun tehty kakku sopii loistavasti loppuvuoden juhliin. Silkkisen pehmeä moussekakku saa makunsa täyteläisen kermaisesta toffeekermalikööristä ja maitosuklaasta. Kuin Dumle-karkkeja kakun muodossa! Dooley´s -toffeekermalikkööristä valmistat myös herkullisen pannacottan. 150 g Lotus- tai Bastogne-keksejä tai gluteenittomia keksejä 0,75 dl voisulaa 150 g maitosuklaata 4 dl kuohukermaa 200 g maustamatonta tuorejuustoa 0,5 dl sokeria 2 dl Dooley´s -toffeekermalikööriä 5 liivatelehteä (á 2 g) 0,5 dl kuumaa vettä koristeluun: Dumle-makeisia raastettua tai rouhittua maitosuklaata tarvikkeet: 17-20 cm irtopohjavuoka leivinpaperia vuokasprayta reunakalvoa Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja aseta reunakalvo vuoan sisään...

Jälkiruoka Kakku kuohukerma kuorrutus leivonta moussekakku Nosto pursotus ruoka suklaaganache tuorejuusto Dooley´s kermalikööri toffee-kermalikööri

Lue koko juttu täältä »

Kulinaari-ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »