Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Ruis-kaura-pellavasämpylät

21 Toukokuu 2019

Sain taannoin työpaikkaa vaihtaessani läksiäislahjaksi kassillisen erilaisia jauhoja. Ihan hyvä lahja – ainakin tunsivat minut hyvin. Siinä kun sain viettää pari lomapäivää kotona ennen uuden työn alkamista, ratkesin tietysti leipomaan. Samasta sessiosta olivat tuloksena myös mahtavan juustoiset cheddarsämpylät. Mukana oli myös pussi luomuruisjauhoja, joten päätin kokeilla ensimmäistä kertaa reilusti rukiisempia sämpylöitä.

foodlover.fi leivonta luomu Nopeat ja helpot pellavansiemen ruisjauho ruoka sämpyläjauho Sämpylät siirappi taikinajuuri

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »