Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Puolukkagraavattu luomulohi

25 Joulukuu 2017

N. 500-600 g ruodotonta luomulohifilettä 2 rkl karkeaa merisuolaa 1,5 rkl sokeria 1,5 dl pakastepuolukoita survottuna muutama oksa tuoretta tilliä Huuhtele kala ja kuivaa pinta talouspaperilla. Laita leivinpaperi- tai pergamiiniarkin päälle. Sekoita suola ja sokeri ja levitä seos kalan pinnalle. Lisää päälle komeiset, survotut puolukat ja tillinoksat.

graavilohi Joulu juhlat Kala kalaruoka lohi luomulohi Nopeat ja helpot Pikkusuolaiset puolukka puolukkagraavattu ruoka Tilli Tukkutorin kala

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »