Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Aromikas punasipulihilloke

31 Joulukuu 2017

Pari vuotta sitten sain siskoltani joululahjaksi purkillisen tätä upean makuista punasipulihilloketta reseptin kera ja siitä saakka sen valmistus on ollut to-do -listallani. Uudeksi vuodeksi katamme siis pienen juustotarjottimen muiden herkkujen oheen. Kovina juustoina tarjolla Jukolan juuston Aito cheddar uutuusmakuja: puna- ja valkoviini. Pehmeän aromikkaita laatujuustoja kumpikin ja viini tuo oman pikantin säväyksen. Lohko juusto tarjolle rennoiksi paloiksi, punasipulihilloketta ja pikkaisen keksiä kylkeen niin makunautinto on valmis!

Aito Cheddar cheddar foodlover.fi juhlat Jukolan juusto Juusto juustotarjotin kasvisruoka Nopeat ja helpot punasipulihilloke punaviini ruoka ruokalahja Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »