Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Peuran ulkofile jahtimestarin tapaan

9 Joulukuu 2023

Syksyn sadonkorjuusesonki jatkuu talven yli runsasaromisten riistaruokien säestämänä. Kokonaisena kypsennetty peuran ulkofile todella juhlava ja samalla helppotekoinen valmistettava. Valitset vain sopivat lisukkeet, herkullisen kastikkeen ja tietysti riistaviinin. Näiden reseptien ja vinkkien avulla ainakin onnistut täydellisesti! Postaus on toteutettu yhteistyössä Viltgårdenin, Hartwall viinien sekä Kotipellon puutarhan Mimis-versojen kanssa.

Gluteeniton juurekset kastike kestävä kehitys Kotipellon puutarha lehtikaali Liha liharuoka Lisuke peura punajuuri punaviini Riista Tuotetesti ulkofile versot Viini kestävä gastronomia Viltgården Mimi´s grand veneur kastike

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »