Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Pilven pehmeä kinuski-päärynä juustokakku mantelipohjalla

20 Joulukuu 2023

Kinuski-päärynä juustokakku on versio rakastetusta kinuski-omenapilvi juustokakustani. Halusin tehdä tämän version kiitokseksi upeille työkavereilleni ravintola Nokkaan, kun syksyn harjoitteluni päättyi marraskuun lopussa. Halusin tähän päärynää, koska olen käyttänyt sitä leivonnassa tosi vähän. Onnistuneita kokeiluja on mm. Alkolle suunittelemani päärynäsuklaatrifle.

Gluteeniton Jälkiruoka juustokakku Kakku kinuskikastike kondensoitu maito leivonta manteli päärynänektari sokeroitu maitotiiviste mantelipohja päärynähilloke

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »