Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Pellillinen neljän juuston kasvispiirakkaa, myös gluteenittomana

31 Maaliskuu 2019

Tein taannoin työkaverini pyynnöstä hieman synttäritarjottavia. Kun vieraita on muutama kymmen, suolaiset levypiirakat ovat kätevä tapa saada pikkusuolaista tarjottavaa pienellä vaivalla. Kasvispiirakka on helposti muunneltavissa erilaisilla kasviksilla sekä juustoilla. Tässä piirakassa käytin valmiita pakastettuja parsakaalin kukintoja. Tuoretta käyttäessäsi kuutioi myös varret mukaan, tai napsi kuorittuna sellaisenaan raakana välipalaksi.

cheddar emmental Gluteeniton gouda Juusto kasvispiirakka kasvisruoka kirsikkatomaatti leivonta maitorahka mozzarella parsakaali peltipiirarakka Piirakka Piiras Pikkusuolaiset ruoka sumakki

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »