Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Nopeat ja helpot gluteenittomat blinit, parhaat täytteet sekä viinivinkki

29 Tammikuu 2021

4 dl täysmaitoa 25 g tuorehiivaa 4 dl tattarijauhoja tai 2 dl tattarijauhoja ja 2 dl vehnäjauhoja 1,5 tl suolaa 4 kananmunaa 50 g jäähtynyttä voisulaa paistamiseen: n. 150 g kirkastettua voita tarvikkeet: ø 13 cm blinipannu Lämmitä maito 40 asteeseen, lisää siihen hiiva, suola sekä jauhot hyvin sekoittaen. Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Sekoita keltuaiset ja voisula taikinaan. Peita astia ja anna taikinan kohota 2-4 tuntia.

blinit kirjolohenmäti kirkastettu voi kylmäsavuporo mäti Nosto ruoka sienisalaatti smetana tattarijauho valkoviini venäläinen suolakurkku viinilinna skagenröra blinitaikina jokirapuröra

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »