Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Mustikka-juustokakku brownie

17 Heinäkuu 2020

Tuoretta kotimaista mustikkaa saa jo ja piirakkaohjeita kaivetaan taas esiin. Mikäli ne perinteiset muro- ja pullapohjaiset versiot alkavat kyllästyttää, kokeile tätä kolmikerroksista herkkua, jossa yhdistyvät mehevän tarmea brownie, kermainen juustokakku sekä täyteläinen mustikkakuorrute. Resepti on versiointi vuosia sitten tekemästäni Hummingbird Bakeryn Vadelma-juustokakku Browniesta, joka sekin on jumalaisen herkullista. Kokeile muistakin kesän marjoista. brownie: 200 g voita huoneenlämpöisenä 250 g (4,5 dl) tomusokeria 200 g tummaa leivontasuklaata 3 kananmunaa 110 g (1,7 g) vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta juustokakkumassa: 400 g maustamatonta tuorejuustoa 150 g (2,5 dl) tomusokeria 1 tl vaniljauutetta 2 kananmunaa...

brownie Gluteeniton juustokakku Kakku kuohukerma leivonta leivos marjat mustikka Nosto ruoka suklaa tuorejuusto

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »