Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Koftat karitsan jauhelihasta ja jogurttikastiketta

9 Huhtikuu 2023

Pääsiäissunnuntain päivälliseksi valmistin Viltgårdenilta saamastani luonnonlaidun karitsan jauhelihasta pehmeän mausteiset koftat, jotka tarjoilin raikkaan jogurttikastikkeen, kaalisalaatin sekä pienien vehnätortillojen kera. Kaalisalaatiksi sopii vaikka Kulinaarin paras coleslaw tai sen kevyempi versio. Koftien kanssa sopivat myös Baba Ganoush munakoisotahna ja sumakkisipulit. Koftat ovat jauhetusta lihasta valmistettuja pullia tai mureketta. Ne ovat tyypillisiä lähi-idän, Etelä-Aasian ja Balkanin alueen keittiössä.

coleslaw Jauheliha juustokumina kaalisalaatti Karitsa kastike kofta kumina Liha liharuoka Ruokakulttuuri salaatti Tortillat Tuotetesti turkkilainen jogurtti Viltgården luonnonlaidun karitsa

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »